Slik fjerner Avira Nag Screen på Windows XP Home

Slik fjerner Avira Nag Screen på Windows XP Home


Den gratis versjonen av Avira Personlig antivirus programvare gir grunnleggende virus og spyware-beskyttelse og mangler de avanserte funksjonene de andre versjonene tilbyr. Når du bruker programmet, Avira viser ofte en masende ber deg om å oppgradere til en av de betalte versjoner. Denne skjermen kan vises flere ganger i løpet av tiden du bruker datamaskinen, men du kan fjerne den masende hvis du synes det er irriterende.

Bruksanvisning

1 Start datamaskinen på nytt, og trykk deretter på "F8" tasten som det starter på nytt. Bruk piltastene til å markere "Safe Mode" på den svarte oppstartsalternativer skjermen og trykk "Enter". Dette starter Windows XP Home i sikker modus. Velg administratorkontoen på innloggingsbildet og skriv inn passordet hvis det er nødvendig.

2 Klikk på "Start" -knappen, og klikk "Run." Type "C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \" i "Åpne" og deretter på "OK". Finn og høyreklikk "avnotify.exe" i mappen vinduet, velg "Properties".

3 Velg "Security" fanen øverst i vinduet og klikk på "Avansert" -knappen for å vise filens avanserte sikkerhetsinnstillinger.

4 Velg "SYSTEM" entry under "tillatelsesoppføringer" og klikk "Rediger" -knappen. Finn "Traverse Folder / kjøre fil" under "Permissions" og klikk i boksen under "Deny".

5 Klikk "OK" for å lagre de nye tillatelsene, og klikk deretter på "Apply" og "Ja" for å bekrefte at du ønsker å gjøre endringen. Klikk "OK" to ganger for å lukke de avanserte sikkerhetsinnstillinger og egenskaper vinduer.

6 Klikk "Start" og velg "Slå av datamaskinen." Klikk "Start" på "Slå av datamaskinen" alternativer. Dette starter datamaskinen i normal modus.