Slik fjerner den Shredder Scanner Virus

Slik fjerner den Shredder Scanner Virus


Den SpyShredder (eller Shredder Scanner) virus er et ondsinnet programvare som infiserer datamaskinen og oppretter falske antivirusvarsler. Disse varslene er konstruert for å lure deg til å kjøpe spesifikk programvare som vanligvis har blitt utviklet av de samme menneskene som er ansvarlige for feilen. Bli kvitt SpyShredder er ganske grei og kan kjøres i noen korte minutter.

Bruksanvisning

1 Last ned SmitFraudFix. Dette er et gratis verktøy som ble utviklet spesielt for å bekjempe SpyShredder viruset. Lagre den på skrivebordet, så det er lett å få tilgang.

2 Restart datamaskinen i sikkermodus. For å gjøre dette, starter du datamaskinen og trykk gjentatte ganger på "F8" -knappen som det er kommer tilbake på nettet. Dette vil starte Windows Advanced Options-menyen. Velg "Sikkermodus med nettverk" og trykk "Enter".

3 Klikk på "Start-meny og velg" Control Panel ". Åpne" Legg til eller fjern programmer "-menyen.

4 Finn SpyShredder og avinstallere programmet. Ikke start datamaskinen på nytt når programmet har blitt fjernet.

5 Åpne Windows Utforsker ved å dobbeltklikke på "Min datamaskin" eller trykke på "Windows" og "E" tastene samtidig. Finn mappen "C: \ Program Files \ SpyShredder \" og slette den.

6 Start Smitfraud ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Trykk på en tast på kreditter skjermen for å komme til hovedmenyen.

7 Trykk "2" for å velge "Clean (safe mode anbefales)" og trykke "Enter" -tasten. Når dette programmet er ferdig å reparere systemet vil det starte Diskopprydding program. La disse prosessene for å fullføre og sørg for å velge "Ja" når Diskopprydding programmet spør om du ønsker å rengjøre Windows-registret.

8 Tillat datamaskinen å starte på nytt. SpyShredder skal nå være fullstendig fjernet fra systemet.

Hint

  • Dette produktet vil bidra til å fjerne et eksisterende virus fra datamaskinen, men det vil ikke hindre fremtidige angrep. Sørg for å beskytte datamaskinen med anti-virus, anti-malware og anti-spyware-programmer.
  • Vær alltid forsiktig når du sletter filer, selv om en virusskanning har vist seg å være skadelig. Skanner kan noen ganger vise falske positiver og slette enkelte filer kan føre til uopprettelig skade på datamaskinen.