Slik fjerner Email duplikater

Slik fjerner Email duplikater


Administrere en e-postliste begynner med å samle e-postadresser og lage en e-postadresse liste. Hvis du bruker en email extractor program for å kompilere din e-postliste, vil programvaren vanligvis fjerne duplikater for deg. Hvis du oppretter e-postlisten for hånd, noe som kan være tilfelle av personlige e-postlister eller liten bedrift e-postliste, må du fjerne e-post duplikater manuelt.

Bruksanvisning

1 Lag din e-postliste i Microsoft Excel eller eksportere e-postlisten til Excel hvis det er for tiden lokalisert i et annet program. Instruksjoner for eksport til Excel varierer basert på programvaren du eksporterer fra. Generelt, se etter en "eksport" i programmet, og velg "Excel" som filtype.

2 Sett inn en ny kolonne i Excel-regnearket etter at e-kolonne ved å høyreklikke på kolonnen til høyre for e-kolonne og velg "Sett inn".

3 Gi den nye kolonnen samme etikett som dagens e-kolonnen ved å sette merkelappen inn i øverste cellen i den nye kolonnen. For eksempel, hvis din e-postene er plassert i kolonne A og kolonneetiketten er "e-post" og deretter sette inn kolonne B, og legge teksten "e-post" i celle B1 til å merke det samme som A1.

4 Klikk på den øverste cellen under etiketten (Row 2) i kolonnen som i dag har e-postadresser. Velg "Data" -menyen. Velg "Filter" og deretter "Avansert filter." I noen versjoner av Excel, må du velge "Advanced" -ikonet fra "Sort & File" innenfra "Data" bånd.

5 Velg "Kopier til et annet sted" fra i menyen som vises. Klikk på "Kopier til" tekstfeltet og deretter på kolonneetiketten for den nye kolonnen du opprettet for å velge den nye kolonnen for innspill. (Cell B1 i eksempelet i trinn 3.) Klikk i boksen for "Unique Records Only."

6 Trykk på "OK" underkastelse for å flytte alle e-postadresser fra din første kolonne i den nye kolonnen. Den nye kolonnen skal inneholde alle e-postadressene unntatt duplikater.

Hint

  • Hvis du skal fjerne dupliserte e-postmeldinger fra flere e-postlister, først samle alle listene i en Excel-fil. For å gjøre dette, åpner en ny Excel-fil. Navn kolonne A "e-post". Åpne den første e-postliste fil i Excel. Beveg musen sammen kolonne inneholder e-postadressene og markere alle adresser. Trykk CTRL-C for å kopiere e-postadresser. Lime dem inn på nytt regneark starter med celle A2 ved å bruke CTRL-V-tastene. Åpne neste e-postliste og kopiere og lime inn adressene i den første tomme cellen på slutten av kolonne A. Fortsett for alle e-postlister. Fortsett med trinn 2 ovenfor.