Slik fjerner en bruker fil fra Windows Vista

Slik fjerner en bruker fil fra Windows Vista


Operativsystem støtte for flere brukerkontoer gjør det mulig å kjøre en datamaskin under et annet sett med tillatelser for bestemte aktivitetstyper, for eksempel en brukerkonto for daglige aktiviteter, som hjelper blokkere malware angrep som er mer sannsynlig å lykkes når en administratorkonto logges i. Hvis du ikke lenger trenger en bestemt datamaskin konto, kan du slette den ved hjelp av "User Accounts" -verktøyet i Vista Kontrollpanel for å begrense malware angrepsflaten.

Bruksanvisning

1 Logg inn i Windows Vista-maskin ved hjelp av brukernavnet og passordet til en administratorkonto på.

2 Klikk på "Start" -knappen på Windows Vista oppgavelinjen, og klikk på "Control Panel" menyen. Klikk på "klassisk visning" i vinduet som vises. Dobbeltklikk på "Brukerkontoer" -ikonet i "Control Panel" vinduet og klikk "Behandle en annen konto" i "Gjør endringer i brukerkontoen din" side som vises.

3 Klikk på "Fortsett" knappen hvis du blir bedt om, og klikk deretter navnet på brukerkontoen du vil fjerne. Klikk på "Slett konto" linken og klikk "Slett filene" -knappen. Klikk på "Slett konto" -knappen for å slette brukerfiler.