Slik fjerner et ATI Driver

Slik fjerner et ATI Driver


ATI er skjermkortet produksjon arm av AMD-prosessor selskapet. Hver ATI skjermkort krever en driver for å fungere skikkelig inne i en datamaskin. Hver datamaskin kan kreve en litt annen versjon av denne driveren, avhengig av operativsystemet. Det er viktig å holde ATI driveren oppdatert for å sikre den beste videokvaliteten på en gitt datasystem. Men å fjerne et ATI driveren fungerer bare hvis du har den nyeste oppdateringen klar til å installere på sin plass.

Bruksanvisning

1 Slik fjerner et ATI Driver

Klikk på Start-menyen og velg Kontrollpanel.

2 Slik fjerner et ATI Driver


Velg Enhetsbehandling-ikonet i Kontrollpanel.

3 Slik fjerner et ATI Driver


Klikk på "Skjermkort" og velg ATI skjermkort fra rullegardinmenyen som vises. Mer enn sannsynlig vil du bare se ett skjermkort tilgjengelig for å velge.

4 Slik fjerner et ATI Driver


Klikk på kategorien Drivere i dialogboksen eiendommen Skjermkort boksen. Her vil du se flere alternativer oppført som vil fjerne og endre din ATI driveren. Alternativene inkluderer oppdatere driveren, rulle tilbake til en tidligere driver eller avinstallere driveren. Merk at hvis du avinstallere driveren helt, vil du trenge en annen driver som skal brukes når enheten forsøker å automatisk installere på omstart.

5 Start maskinen og observere skjermen og videoytelse for å sikre at sjåføren fungerer som den skal. Hvis det oppstår problemer, må du gjenta trinnene og rulle tilbake til forrige driver.

Hint

  • Last ned den nyeste driveren for ATI skjermkort og operativsystem før start avinstalleringen eller oppdateringsprosessen.
  • Slå aldri av maskinen når den er i midten av å oppdatere eller installere nye drivere med mindre du blir bedt om å gjøre det. Hvis du ikke følger denne forholdsregelen, kan det føre til skade på operativsystemet register og filstruktur.