Slik fjerner et lagret passord i Internet Explorer 6

Slik fjerner et lagret passord i Internet Explorer 6


Som de fleste nettlesere, kan Internet Explorer 6 konfigureres til å "huske" de ulike passordene du bruker for å logge på e-postkontoen, bankkontoer og ofte besøkte nettsteder. Hvis du har avbrutt en konto, eller hvis du deler datamaskin med andre, og du ønsker å fjerne lagrede passord fra IE 6 som en sikkerhetsforanstaltning, er det lett å gjøre, og krever bare noen få museklikk.

Bruksanvisning

1 Start Internet Explorer 6. Velg "Alternativer for Internett" fra Verktøy-menyen på verktøylinjen øverst i nettleseren.

2 Klikk på "Innhold" -kategorien, klikk på "Autofullfør" -knappen.

3 For å fjerne lagrede passord, klikk på "Fjern passord". Du har også muligheten til å fjerne lagrede data som du har skrevet inn i skjemaer. For å gjøre dette, klikk på "Tilbakestill skjemaer."

4 Klikk "OK" for å lagre endringene.

Hint

  • Endre passord hver månedene (eller oftere) for økt sikkerhet. Velg alfanumeriske passord som kombinerer bokstaver og tall for å lage uvanlige kombinasjoner som en hacker ville ha problemer med å gjette.
  • Lagrede passord på en nettleser er en potensiell sikkerhetsrisiko. Alle som får tilgang til datamaskinen vil ha enkel tilgang til alle dine kontoer.