Slik fjerner folk fra Skype Chat

Slik fjerner folk fra Skype Chat


Skype er en gratis Internett-tale, video og tekst chat program. Du kan legge til opptil 100 av dine Skype-kontakter til en gruppe tekst chat som skaperen av chatten. Skaperen kan passordbeskytte chat, satt et tema for chat og tillate nye brukere til å delta i chat. Hvis en bruker i chatten blir forstyrrende, kan skaperen også fjerne brukere midlertidig eller fjerne og utestenge dem slik at de kan ikke bli med.

Bruksanvisning

Begynn Gruppe Chat

1 Åpne Skype. Skriv inn brukernavnet eller velge den fra "Skype-navn" drop-down menyen og skriv inn passordet ditt. Klikk på "Logg inn".

2 Klikk "Group" i kontaktpanelet. Dra og slipp kontakter fra kontaktpanelet til konsernet vinduet for å starte gruppechat.

3 Klikk "Legg til People" i konsernet vinduet for å legge til flere kontakter i gruppen chat. Klikk på en kontakt for å markere det eller hold "Ctrl" -tasten og klikk flere brukere. Klikk på "Velg" for å legge dem til i chatten.

Fjern bruker fra Chat

4 Skriv "/ kick Skypename" i samtalen boksen nederst i chattevinduet for å fjerne en person fra gruppen chat. For eksempel, hvis du ønsker å fjerne et medlem som heter Bob12345, skriv "/ sparke Bob12345." Gjenta kommandoen til individuelt fjerne flere chat deltakere.

5 Type "/ kickban Skypename" i samtalen boksen nederst i chattevinduet for å fjerne en person fra chat og utestenge ham fra å komme tilbake. For eksempel, hvis du ønsker å fjerne og utestenge en bruker som heter Sam12345, skriv "/ kickban Sam12345." Gjenta kommandoen til individuelt fjerne og utestenge flere personer i chatten.

6 Skriv "/ få banliste" i samtalen boksen nederst i chattevinduet for å vise en liste over personer som har blitt utestengt fra gruppechat. For å unban en person og la ham tilbake i chatten, skriv "/ set banliste -Skypename." For eksempel vil unban en bruker som heter Bob12345, skriv "/ set banliste -Bob12345."