Slik fjerner Fringe piksler Fra en markering i Adobe Photoshop CS3 Matte

Slik fjerner Fringe piksler Fra en markering i Adobe Photoshop CS3 Matte


Adobe Photoshop er et avansert bilderedigeringsprogram system som hjelper digitale fotografer få det beste ut av sitt arbeid. En felles oppgave i Photoshop er å fjerne et bilde fra sin bakgrunn - kanskje for å deretter gjøre bakgrunnen uskarp for å fremheve motivet, eller å erstatte bakgrunnen med en mer behagelig en. Det er mange utvalg verktøy i Photoshop, men de vanligvis la noen rester av den opprinnelige bakgrunnen rundt den utpakkede objektet. Denne fargen frynser kan fjernes ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Åpne bildet av hovedmotivet i Photoshop og velg den med riktig utvalg verktøy. Velg "Layer> Duplicate Layer" for å lage en kopi av bildet som et lag. Klikk på "Legg til lagmaske" -knappen på nederste rad i Lag-panelet for å konvertere utvalget i en maske.

2 Velg bakgrunnslaget og klikk på "Opprett et nytt lag" -knappen på Lag-panelet. Fyll ut dette nye laget en med en kontrastfarge til hovedmotivet - hvitt er et godt valg for å oppdage eventuelle fringing. Klikk på emnet lag og legge et nytt lag over denne.

3 Velg en pensel med en størrelse på 20 piksler eller så. Størrelsen bør være tilstrekkelig til å male en kant rundt hovedmotivet. Nå markere den nye Layer 2 og holder "Alt", klikk på kanten av motivet for å plukke opp fargen. Maling, på det nye laget, rundt motivet, å måtte velge fargen fra tid til annen (med "Alt") før du har en kant rundt hele motivet som matcher fargen til et motiv som det varierer.

4 Marker lag med malt kant, høyreklikk og velg "Create Clipping Mask". Dette avlinger det nye laget med den utvidede kant til den opprinnelige maske, effektivt fjerner fargen frynse og erstatte den med farger som svarer til det opprinnelige.

Hint

  • Alltid lagre den redigerte filen med et nytt navn for å bevare det opprinnelige bildet.
  • Prøv å legge til nye bakgrunner som ligner originalen, da dette reduserer eventuelle fargeforvrengning.
  • Lagre arbeidet jevnlig hvis du oppretter kompliserte masker, for å beskytte mot en programkrasj.