Slik fjerner QuickTime fra oppstart

QuickTime er skapt av Apple, så det fungerer litt annerledes enn de fleste av programvaren som PC-brukere er vant. En av QuickTime standardinnstillinger er å starte med Windows, som ikke er uvanlig for de fleste programmer. Med noen programmer, vil bare fjerne dem fra menyen Startup holde dem fra å automatisk laste inn. Dette er ikke tilfelle med QuickTime.

Bruksanvisning

1 Slik fjerner QuickTime fra oppstart

Gå til "Start" -menyen, "Alle programmer" og "Startup." Hvis du ser en QuickTime-ikonet i menyen Startup, høyreklikker du på den. En meny vil komme opp. Velg "Slett" fra menyen og velg "OK" for å bekrefte handlingen.

2 Slik fjerner QuickTime fra oppstart


Klikk på "Start" -menyen, "Alle programmer" og "QuickTime". Velg "QuickTime Player". QuickTime Player åpnes.

3 Slik fjerner QuickTime fra oppstart


Se på menyen øverst på QuickTime-spilleren. Velg "Edit", "Innstillinger" og "QuickTime-valg." Dette vil åpne en QuickTime Preferences-vinduet.

4 Slik fjerner QuickTime fra oppstart


Velg "Browser Plug-In" fra rullegardinmenyen øverst. Du vil se et utvalg for "QuickTime ikonet i systemstatusfeltet." Angre velg den ved å klikke på den for å fjerne merket fra tilstøtende boksen.

5 Klikk på den røde "X" i øvre høyre hjørne for å lagre valget. Avslutt QuickTime.

Hint

  • Den versjonen av QuickTime brukes for denne artikkelen er versjon 6.5.2.
  • Det finnes flere versjoner av QuickTime. Prosessen for å fjerne QuickTime fra oppstart bør være svært lik mellom disse versjonene, selv om variasjoner kan forekomme.