Slik fjerner WGA sjekk på Windows Media Player 11

Slik fjerner WGA sjekk på Windows Media Player 11


Windows Genuine Advantage (WGA) er et system skapt av Microsoft som sjekker for gyldigheten av programvare som Windows Media Player 11 og krefter online aktivering av programvarelisensen. Mesteparten av tiden, installerer WGA med vanlige Microsoft-oppdateringer og skaper ingen problemer, men noen ganger WGA går inn glitches som forårsaker irriterende pop-up meldinger, noe som kan gjøre det vanskelig for deg å starte og bruke selv legitim programvare. Av den grunn, noen mennesker foretrekker å installere programmer som Windows Media Player 11 uten WGA.

Bruksanvisning

1 Last ned Windows Media Player 11 fra Microsofts nettsted (se Ressurser). Programvaren er gratis å laste ned.

2 Finn filen når den er ferdig nedlastet. Det er vanligvis kalles "WMP11-WindowsXP-x86-enu.exe."

3 Bruk en zip-fil program som WinZip eller 7-Zip til å trekke ut programfilene fra exe-filen. De fleste zip-fil programvare vil tillate deg å høyreklikke på .exe-filen og velg "Extract".

4 Åpne mappen som ble opprettet i løpet av filen utvinning - ". WMP11-WindowsXP-x86-enu" vanligvis vil det bli navngitt Inne vil du se mange filer.

5 Klikk på "wmfdist11.exe" fil. Dette vil installere Windows Media Player 11 runtime filer.

6 Klikk på "wmp11.exe" fil. Dette vil installere Windows Media Player 11 og omkjøringsvei WGA sjekk.

7 Fullfør installasjonen og starte datamaskinen på nytt.

Hint

  • Hvis du allerede har Windows Media Player 11 installert og ønsker å fjerne WGA, må du avinstallere programvaren og installere den på nytt ved hjelp av metoden beskrevet i denne artikkelen.