Slik Flip et laget horisontalt i Adobe Photoshop Elements

Slik Flip et laget horisontalt i Adobe Photoshop Elements


Ved plassering fag for et bilde, kan det være nær umulig å alltid fange akkurat hva du ønsker å få med på bildet. Du kan ikke endre retningen et hus eller monument står overfor, for eksempel, men det betyr ikke at det endelige bildet kan ikke se at måten. Grafiske programmer som Adobe Photoshop Elements, den "lettere" versjon av Adobe Photoshop, tilbyr muligheten til å snu bilder. Med bare noen få klikk gjennom Elements, vil du være i stand til å skape en venda design.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop Elements, trekk ned "Fil" -menyen og velg "Open". Naviger til et bilde for å snu og dobbeltklikk på filen slik at den åpnes i Elements arbeidsområdet.

2 Trekk ned "Vindu" -menyen og klikk "Lag" for å åpne "Layers" palett; dette kan allerede være åpen som standard på høyre side av skjermen. Legg merke til at tiden du har ett lag som heter "Bakgrunn".

3 Trekk ned "Select" -menyen og klikk "All". En blinkende stiplede ramme omgir bildet. Trykk på "Ctrl" og "C" tastene på tastaturet for å kopiere bildet.

4 Klikk på ikonet "Nytt lag", som ser ut som en bøyd lapp, på bunnen av "Layers" palett. En blank "Layer 1" er lagt til paletten med et rute rektangel til sin venstre side, men ingenting forandrer på hovedskjermen.

5 Trykk på "Ctrl" og "V" -tastene på tastaturet for å lime inn det kopierte bildet. Igjen, endrer ingenting på hovedskjermen, men hvis du ser på rute rektangel på Layer 1, har det nå en kopi av bildet i sin lille form.

6 Trekk ned "Edit" -menyen, klikk "Transform" og klikk "Flip Horizontal." Layer 1 skifter umiddelbart i motsatt retning. Sin mini-replika i "Layers" palett endres også.

7 Klikk på en av de små øyeeple ikonene til venstre for lagene. Denne "skjuler" laget, selv om det ikke slette den, slik at du kan se laget under eller over. Klikk på øyeeplet igjen og laget vises igjen. For å fjerne den opprinnelige laget og beholde bare Vendt lag, høyreklikk på "Bakgrunn" lag, velger du "Slett lag" og klikk "Ja."