Slik flytter en WordPress Blog til Root

Slik flytter en WordPress Blog til Root


Som en av de mest populære blogging verktøy tilgjengelig, forenkler WordPress prosessen med å kjøre en nettside. En funksjon i WordPress er evnen til å kjøre det fra en underkatalog istedenfor toppnivådomenet. Heldigvis, hvis du senere bestemmer deg for å flytte din WordPress installasjon fra en undermappe til rotkatalogen, det er en løsning som ikke involverer å installere.

Bruksanvisning

1 Sikkerhetskopiere alle eksisterende filer på serveren din. Se ekstra nøye i eksisterende filer i rotkatalogen som deler samme navn som filer i WordPress mappen.

2 Logg inn på bloggen din. Klikk på "Administrasjon" og deretter "Innstillinger". Klikk på "General" og skriv inn den nye plasseringen av bloggen din i "WordPress-adresse". Når du flytter til rotkatalogen, bør dette være toppnivådomene med en skråstrek (Eks: http://www.mysite.com/).

3 Skriv inn samme URL i "Log-adresse" og klikk "Lagre innstillinger".

4 Logg inn på serveren din med ønsket FTP-klient. Når du er tilkoblet, går du til mappen på serveren der WordPress filene befinner deg. Dette bør være innenfor en undermappe av rotkatalogen.

5 Klipp og lim alle filer og mapper fra WordPress mappen til rotkatalogen. Hvis du opplever overskrive advarsler, la FTP programvare for å overskrive eksisterende filer som du allerede har en sikkerhetskopi av alle gamle filer.

6 Gå tilbake til WordPress administrasjonsgrensesnitt og logg inn hvis nødvendig. Klikk på "Administrasjon", "Innstillinger", "Permalinks" og oppdatere din WordPress permalink struktur hvis du endret det med den forrige WordPress installasjon.

7 Klikk på "Innstillinger" og klikk "Media". Kontroller at "Lagre Uploads mappe" funksjonen er satt til å plassere nye opplastinger i den nye mappen og ikke den gamle plasseringen i undermappen. Oppdatere denne informasjonen etter behov.

8 Klikk på tittelen på nettstedet ditt på toppen av administrasjonsgrensesnittet for å bli tatt direkte til bloggen din hjemmeside. Kontroller at bloggen din laster fra den nye nettadressen. Du har nå flyttet WordPress til roten.

Hint

  • File permission kan endres i løpet av FTP overføringsprosessen. Vær sikker på at tillatelser er satt til "0644" for alle filer etter flytting.
  • Du må sette de nye URI steder før du flytter filene.