Slik formaterer du en bærbar PC og installere Windows XP

Slik formaterer du en bærbar PC og installere Windows XP


Du kan installere Windows XP på den bærbare datamaskinen ved hjelp av installasjonsplaten for Windows XP og produktnøkkelen Windows XP. For å installere Windows XP, må du formatere harddisken. Men formaterer harddisken er et skritt som er inkludert i installasjonsprosedyren Windows XP. For å installere Windows XP, må du starte den bærbare datamaskinen fra Windows XP-platen til å kjøre installasjonsverktøyet.

Bruksanvisning

1 Sett inn Windows XP-platen inn i bærbare CD-stasjonen. Start datamaskinen på nytt.

2 Trykk på en tast for å starte fra platen.

3 Trykk "Enter" for å starte Windows-installasjonen. Trykk "F8" for å godta lisensavtalen.

4 Marker harddisken (C :). Trykk "D", og "L" for å slette harddisken. Marker C: \ igjen. Trykk enter."

5 Velg New Technology File System (NTFS) formatering system, men ikke den raske versjonen. Etter Windows kopierer noen filer til harddisken, blir du bedt om å trykke på "Enter" eller vent i 15 sekunder for å starte systemet

6 Klikk "Next" på det første skjermbildet som dukker opp. Skriv inn ditt navn og selskap. Trykk "Next". Du kan skrive noe inn navnet og firma bokser.

7 Skriv inn Windows XP-produktnøkkelen for platen. Trykk "Next".

8 Hold admin navn eller, hvis ønskelig, endre navnet til hva du vil. Skriv inn og bekreft et administratorpassord, hvis ønskelig. Trykk "Next".

9 Angi riktig dato, klokkeslett og tidssone. Trykk "Next".

10 Trykk "Next" på de neste to boksene som dukker opp. Vent til datamaskinen starter på nytt en gang til for å fullføre installasjonen.