Slik formaterer i Word 2007

Slik formaterer i Word 2007


Formatering i Word 2007 er endret fra tidligere versjoner. De grunnleggende ikoner plassert på den forrige "Formatering" verktøylinjen er plassert på "Home" -kategorien i Word 2007. Lett formatere i Word 2007 ved hjelp av "Home" -fanen eller "Mini Toolbar."

Bruksanvisning

Format Bruke start Tab

1 Åpne Microsoft Word 2007 ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Eller klikk på "Start" -knappen, hold til "Programmer" og deretter sveve å "Microsoft Office" og velg "Microsoft Word 2007."

2 Skriv inn teksten til dokumentet.

3 Marker teksten du vil formatere. Du kan markere tekst på mange forskjellige måter. Dobbeltklikk for å velge et enkelt ord. Klikk og dra musen for å utheve så mye tekst du vil. Flytt musen til venstre marg og single-klikk for å markere en rad med tekst, dobbeltklikk for å markere et helt avsnitt eller trippel-klikk for å markere hele dokumentet. "Ctrl" pluss "A" vil velge hele dokumentet.

4 Klikk på "Home" -kategorien, hvis det ikke allerede er valgt.

5 Klikk på en av de formateringsalternativer i kategorien Hjem bånd. Alternativene inkluderer skriftstørrelse, skriftfarge, fet, kursiv, avsnittsjustering, innrykk, kuler og nummerering. Fortsett med å velge tekst og bruke "Skrift" og "Avsnitt" områder under kategorien Hjem for å formatere tekst.

Format Bruke Mini Toolbar

6 Følg trinn 1 til 3 ovenfor.

7 Høyreklikk på teksten for å åpne Mini Toolbar. Merk: Når du velger teksten, vises Mini Toolbar. Hvis du ikke holder musen til Mini Toolbar, vil det forsvinne. Høyre-klikk åpner Mini Toolbar ovenfor høyreklikkhurtigmenyen.

8 Klikk på en av formateringsalternativene på Mini Toolbar. Alternativene inkluderer skriftstørrelse, skriftstil, fet, kursiv, avsnittsjustering og stiler.