Slik formaterer Kingston Pen Drives

En Kingston minnepinne fungerer omtrent som en diskett, bare det har mye mer data. Når den er koblet til systemet ditt, er det anerkjent som en "enhet med flyttbare lagringsmedier", og kan nås via "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet. Formatere en Kingston minnepinne er en enkel prosess som kan utføres med noen få museklikk.

Bruksanvisning

1 Les dataene på minnepinne før du starter formateringsprosessen. Ta sikkerhetskopi av alle lagrede datafiler som du kan trenge i fremtiden, enten på harddisken eller en CD eller DVD.

2 Klikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet.

3 Finn ut hvilken stasjon er Kingston minnepinne. På noen systemer kan det bli identifisert som en Kingston Drive; på andre, kan det bare bære en drive-bokstavbetegnelse. Husk at den primære harddisken er "C" -stasjonen og CD- eller DVD-stasjonen er som oftest den "D."

4 Høyreklikk på stasjonsbokstaven for penn stasjonen. Velg "Format" fra listen over alternativer.

5 Fra "Format" skjerm, velge de alternativene du ønsker pennen stasjonen. Det er vanligvis best å la de tre første alternativene - Kapasitet, filsystem og Allocation Unit Size - som er. Hvis du vil, gi volum et nytt navn ved å skrive det inn i tekstboksen på skjermen.

6 Klikk på "Start" -knappen nederst på skjermen. Et nytt vindu vil vises når formateringen er fullført.

Hint

  • Formatering sletter alle filer på minnepinne, så sørg for å sikkerhetskopiere alle nødvendige filer til et annet medium.Pen stasjoner er en utmerket måte å overføre filer fra en datamaskin til en annen. Noen programmer har en penn-stasjon installasjon tilgjengelig, slik at programmet kan kjøres fra stasjonen på noen computer.Most merker av penn stasjoner kan formateres på samme måte som en Kingston.