Slik installerer Addictive Drums

Slik installerer Addictive Drums


XLN Audios Addictive Drums legger et virtuelt trommesett inn VST- eller RTAS-kompatible digitale audio arbeidsstasjon. Denne plug-in bruker et intuitivt grensesnitt: den øvre delen av hovedskjermen viser bilder av alle trommene i settet, mens det nederste panelet inneholder en virtuell mikser. Andre skjermer kan du endre hver tromme parametere, legge til effekter på trommer og bruke tilpassede trommesettet til en MIDI beat. Addictive Drums inneholder tusenvis av tromme prøver og MIDI-filer.

Bruksanvisning

1 Sett Vanedannende trommer DVD i DVD-stasjonen og vent til Windows for å starte installasjonsprogrammet. Hvis installasjonsprogrammet ikke starter, dobbeltklikk på "skrivebord" -ikonet for DVD-stasjonen, og dobbeltklikk deretter "Install Addictive Drums Windows." Hvis du har kjøpt den nedlastbare versjonen av vanedannende Trommer, dobbeltklikker du på den nedlastede installasjonsfilen fra din "Downloads" -mappen.

2 Klikk "Next" i installasjonsvinduet, og klikk deretter "Ja" for å godta lisensavtalen. Skriv installasjonsmappen inn i "Destination Directory" tekstboksen, og klikk deretter på "Next".

3 Merk av i boksene ved siden av versjonene du vil installere. Addictive Drums gir både en VST og RTAS versjon.

4 Angi plug-in katalogen hvis du bruker en tilpasset katalog. Hvis du ønsker at standard plug-in-katalogen, klikker du på "Next". Klikk på "Lukk" når installasjonen er ferdig.

5 Start din arbeidsstasjon for digital lyd ved å dobbeltklikke på "skrivebord" -ikonet. Dra og slipp oppføringen for "Addictive Drums" fra din arbeidsstasjon for digital lyd plug-in-delen til en tom MIDI spor. Klikk på "Autoriser" i skjermbildet som vises.

6 Klikk på "Kopier" -knappen ved siden av oppføringen for "Computer ID." Klikk på linken under "Online" for å åpne autorisasjon siden XLN Audio i nettleseren din. Skriv inn lisensnummeret fra dokumentasjonen Addictive Drums, klikk deretter på innsiden av compter ID tekstfeltet og trykk "Ctrl + V" for å lime inn. Marker autorisasjonskoden som vises, og trykk "Ctrl + C" sammen.

7 Gå tilbake til digital lyd. Klikk på "Lim inn" -knappen ved siden av "Authorization kode". Klikk på "Godkjenn" -knappen for å begynne å bruke Addictive Drums.

Hint

  • Hvis du ikke har tenkt å kjøre Addictive Drums i Pro Tools, sparer plass på harddisken ved å fjerne merket RTAS versjon når du installerer.
  • Kontroller at du har nok plass på harddisken for Addictive Drums biblioteket før du starter installasjonen.