Slik installerer Desktop Vær

Den voksende, voksende base av kunnskap på Internett gjør det mulig for brukerne å få tilgang til informasjon, for eksempel vær nyheter og varsler, på måter de ikke kunne ha gjort tidligere. Sammen med fremskritt i været teknologi og meteorologi, Internett er nå en kilde til lokale radarer, live vær feeds, beredskap varsler og verdensomspennende up-to-the-minute værforhold. Alle disse er tilgjengelige på din egen datamaskin skrivebordet med installasjon av været desktop programvare.

Bruksanvisning

1 Bestem din tiltenkte bruk av vær desktop programvare. Før du kan finne en vær program, bestemme hvordan du vil bruke været desktop programvare. Vil du det alltid til stede på skrivebordet? Vil du at det skal være minimert som et lite ikon i oppgavelinjen? Foretrekker du den skal være tilgjengelig fra datamaskinens dashbordet eller sidebar? Du må ta denne beslutningen før du kan finne den rette været programmet for deg.

2 Finn den foretrukne været programvare. Det er mange alternativer tilgjengelige for vær programvare. The Weather Channel har flere alternativer, inkludert lokale værvarsler og informasjon i verktøylinjen, en vær skjermsparer, en vær add-on for din nettleser, og vær widgets for sidepanelet eller dashbordet. Andre steder, som AccuWeather.com, tilbyr vær widgets, vær utvidelser for nettlesere, vær via e-post, og vær desktop-applikasjoner. Søk etter vær programmer på nettet, og finne ut hvilken programvare som er best for deg.

3 Last ned den aktuelle filen. Velg filtypen du vil laste ned, og sikre nedlastingen er riktig filtype for Macintosh eller Windows-maskin. Mange nettsteder vil også prøve å bruke vær desktop-applikasjoner til å selge deg andre produkter, så vær forsiktig når du velger nedlasting. Til slutt, hvis du bare er interessert i desktop vær, fjern all den tredje kilde, ekstra funksjoner fra nedlastingen som ikke gjelder for vær, slik som ad-blokkere og spamfiltre.

4 Følg monteringsanvisningen. Når filen er lastet ned til datamaskinen, dobbeltklikker du på ikonet for å starte installasjonsprosessen. Følg instruksjonene på skjermen for din datamaskin; du må kanskje starte datamaskinen på nytt etter installasjonen. Under installasjonen, angi innstillinger for været programmets oppstart og tilgjengelighet, også når du vil at den skal se etter oppdateringer, og hvis du vil at den skal kjøre hver gang du slår på datamaskinen.

5 Input din geografisk informasjon. Når du har installert programvaren, redigere dine preferanser. Skriv inn din adresse, by eller postnummer for å gi tilpasset værvarsler og informasjon for ditt område.