Slik installerer du et webkamera på en Mac

Nyere Mac bærbare og stasjonære kommer inkludert med et innebygd webkamera. Hvis du kjører en eldre Mac eller iSight (nå «Facetime») webkamera har sluttet å virke, kan du installere en tredjeparts webkamera. Selv om det kan være vanskelig å finne et webkamera som er Mac-kompatibel, installasjonen er vanligvis ganske enkelt (ofte, bare dra og slipp). Fordi prosessen kan variere, er det viktig å henvise til produsentens instruksjoner for spesifikke installasjons tips om den eksakte modellen du prøver å installere.

Bruksanvisning

1 Besøk produsentens nettside for å laste ned Mac-programvareinstalleringen. Webkameraet kan komme med en installasjons-CD, selv om mange ganger disse CDene er kun for PC. Hvis webkameraet kommer med en Mac CD, setter du inn platen i datamaskinen.

2 Dobbeltklikk på den nedlastede installasjonsfilen for å starte installasjonsprogrammet. Hvis du bruker en CD, bør installatøren starter automatisk.

3 Klikk "Install" (eller "Fortsett") for å fortsette med installasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å installere og tilpasse programvaren.

4 Koble webkameraet til datamaskinen via USB-kabelen når du blir bedt av installatør.

5 Klikk "Finish" for å lukke installasjonsprogrammet en gang den nødvendige programvaren er ferdig installert. Bruk installert programvare eller andre programmer, for eksempel iChat og Photobooth, for å få tilgang til webkameraet.