Slik installerer enkelt tast på laptop-tastatur Hardware

Slik installerer enkelt tast på laptop-tastatur Hardware


Når en nøkkel faller av tastaturet ditt, trenger du ikke å få panikk. Sjansen er at du kan løse problemet selv og re-installere nøkkelen. Hver laptop installerer nøkler annerledes. Så det er ingen universell guide for å reparere en enkelt tast, men det finnes måter å finne ut den beste måten å re-installere nøkkelen. Installere nøkkelen kan ta flere forsøk, fordi bitene er små og kan være vanskelig å jobbe med. I alle fall prøve å re-installere nøkkelen før du kjøper en ny laptop.

Bruksanvisning

To stopperne og cap

1 Organiser stykker. Det skal være tre stykker til nøkkelen: nøkkelen cap og to stopperne. De små hvite klippene er holderne. Hetten er flat sentral del med bokstaven, symbol eller tall på det.

2 Finn de fire klipsene på laptop hvor nøkkelen ble installert. Den første delen av holderen som skal installeres ligner en U-form. Klem sidene av U sammen for å passe inn i de to øverste klipp på tastaturet. Du må kanskje bruke en skrutrekker eller et annet lite verktøy hvis du ikke kan bruke hendene til å manøvrere holderen.

3 Skyv andre stykke holderen inn i U-formet stykke og fest den til de to nederste klipp på tastaturet. Den konkave delen av holderen stykket skal vende ned. Trykk punktene på plass.

4 Skyv nøkkelen cap slik at andre holde stykke smekker nøkkelen cap. Drei nøkkelen lokket over stopperne hvor det jevnlig sitter og trykker på tasten på plass. Du hører det klikker på plass.

En holderen og cup

5 Organiserer stykker. Du bør ha en retainer, en gummikopp og en nøkkel cap.

6 Koble hengslene på holderen til de fire klipp på tastaturet. Holderen vil hekte seg på de to nederste klipp og deretter klikker på plass på toppen klipp. Smekk holderen på plass ett klipp om gangen ved å legge press.

7 Plasser gummikoppen i midten av hengslene. Det bør holdes på plass av holderen og tastaturet.

8 Rett nøkkelen lokket inn i det normale plass og trykk ned til det låses på plass. Press mot knipse nøkkelen i alle fire hjørner.

Hint

  • Hvis du ikke kan finne ut hvordan du kan sette sammen bitene av nøkkelen, og deretter ta ut nøkkelen cap (øverst på tasten med symbolet på den) og inspisere hvordan den tasten er installert. Sett tilbake fjernet nøkkelen på samme måte som nøkkelen er montert.
  • Ikke alle bærbare tastene er installert på samme måte.