Slik installerer Høyttalerenhetsdrivere

Slik installerer Høyttalerenhetsdrivere


For at datamaskinen til å gjenkjenne og bruke en rekke forskjellige maskinvarekomponenter, må du installere riktige drivere for utstyret. Vanligvis driverne kommer på en CD; Men må du kanskje laste ned drivere fra Internett. Det samme gjelder for enkelte høyttalersystemer - uten driverne, kan du datamaskinen ikke vet hvordan de skal fungere med lydutstyr og ikke produktet nøyaktig lyd gjennom høyttalerne.

bruksanvisning

1 Se på operativsystemet høyttalerdriverne er laget for. Denne informasjonen er notert på driverinstallasjons CD. Hvis du kjører et operativsystem som ikke er oppført på CD, må du laste ned de riktige driverne.

2 Start datamaskinens nettleser og gå til den som snakker produsentens side. Velg "Support", "Drivere" og velg modellen høyttalere du bruker. Søk etter den riktig operativsystem som kjører på datamaskinen, og klikk på "Last ned" linken ved siden av driverne.

3 Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installasjonsveiviseren. Hvis du kan bruke CD-en, setter du den inn i datamaskinen og installasjonsveiviseren vil laste.

4 Godta lisensavtalen, og deretter la instruksjonene i veiviseren som standardinnstillinger. Endre innstillingene kan resultatene i datamaskinens manglende evne til å gjenkjenne høyttalerne. Klikk "Install" og høyttaleren fører vil installere på din datamaskin.