Slik installerer Informasjon om My Flash Drive

En USB-flash-stasjon er en svært praktisk måte å kopiere og transportere filer fra en datamaskin til en annen. USB flash-stasjonen er forhåndsformatert å fungere på både Mac og PC, og trenger ikke å formateres før det kan brukes. Installere fil og annen informasjon på en USB flash-stasjon krever bare at datamaskinen har en USB-port at stasjonen kan plugge inn. Datamaskinen vil gjenkjenne og behandle USB flash-stasjon som om det var noen andre flyttbare lagringsstasjon.

Bruksanvisning

1 Sett inn USB-flash-enheten i en USB-port på datamaskinen. Vent til ikonet for USB flash-stasjonen til å vises på skrivebordet på datamaskinen.

2 Dobbeltklikk på ikonet for USB flash-stasjon for å åpne vinduet på skrivebordet. Bruk musen til å dra filer og annen informasjon som du ønsker å installere på USB-flashstasjonen fra datamaskinen harddisken inn i det åpne vinduet.

3 Vent som filer og andre informasjons kopier på USB-flashstasjonen. Lukk vinduet når kopieringen gjøres enten ved å klikke på den røde knappen øverst til venstre i vinduet (Mac) eller "X" øverst til høyre i vinduet (PC).

4 Dra ikonet for USB flash-stasjonen til papirkurven for å løse det hvis du bruker en Mac. Høyreklikk på ikonet for USB flash-stasjonen og velg "Eject" fra lokalmenyen hvis du bruker en PC. Fjern USB-flash-enhet som du har installert informasjon om fra USB-porten på datamaskinen.

Hint

  • Tørk av USB-pluggen på enden av USB-flash-stasjon og til med en grov klut for å fjerne skitt som kan holde seg til det.
  • Rime USB flash-stasjoner er laget med dårligere deler og kan gå dårlig etter bare noen måneders bruk.