Slik installerer Microsoft Wireless Network Adapter

Slik installerer Microsoft Wireless Network Adapter


Det finnes forskjellige typer trådløse nettverkskort som fungerer sammen med Microsofts operativsystem Windows, inkludert USB, CardBus, CF eller interne adaptere. De fleste USB trådløst nettverkskort er installert via plug-and-play-teknologi (adapteren er installert automatisk når enheten er koblet til datamaskinen). Sørg for å plugge inn adapteren når datamaskinen er slått av for å unngå å skade din PC.

Bruksanvisning

1 Koble til trådløse CardBus eller CF-adapteren inn i riktig spor på siden, foran eller bak på datamaskinen. Restart datamaskinen. Mange trådløse enheter er plug-and-play klar. Datamaskinen vil automatisk søke etter og installere riktig driver. Hvis den aktuelle driveren ikke er funnet, kjører installasjonsplaten.

2 Sett inn installasjons CD av den trådløse enheten og starte datamaskinen på nytt.

3 Kjør installasjonsveiviseren for den trådløse enheten ved omstart. Følg instruksjonene på skjermen til installeringen er fullført og den riktige driveren er installert.

Hint

  • Sette opp et trådløst nettverk kan være vanskelig. Rådfør deg den trådløse enheten produksjon ens tekniske support team hvis du får noen problemer.
  • Hvis USB-adapter bruker en antenne, sørg for å plassere antennen i et område hvor du er sikker på at det er et sterkt signal, vekk fra vegger og skjermen.