Slik installerer Quicktime for iTunes 4.2

QuickTime er et Apple-produkt som kreves for å kjøre en versjon av iTunes, inkludert 4,2. iTunes brukes til å spille musikk, og den synkroniserer iPod, iPad og iPhone med den lokale datamaskinen. Du kan manuelt installere den nyeste QuickTime program å bruke med en eldre versjon av iTunes som 4,2. Dette gjør at du kan se filmer i nettleseren uten å oppgradere til den nyeste versjonen av iTunes.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser på datamaskinen som har iTunes 4.2 installert. Last ned QuickTime-installasjonsprogrammet fra den offisielle Apple-webstedet. Lagre den til en mappe på datamaskinen.

2 Klikk på Windows "Start" -knappen, og klikk "Computer". Dobbeltklikk hver katalog og naviger til stedet der du lagret den nedlastede QuickTime installasjons ZIP-fil.

3 Dobbeltklikk på ZIP-filen. I alternativet vinduet popup, klikk "Kjør" for å starte installasjonsveiviseren. Den første skjermen er en velkommen vinduet. Klikk "Next" for å gå til neste vindu.

4 La standardkatalog i "Velg målplassering" -vinduet. Du kan tilpasse hvor du vil installere QuickTime, men standardplasseringen legger filene i "Program Files" katalog for Windows. Klikk "Next".

5 Klikk "Minimum" i listen over installasjonsalternativer, og klikk "Next". La standardprogramfiler tekst, som er den teksten som vises i Windows "Start" -menyen når du ønsker å åpne QuickTime. Klikk "Next".

6 Fortsett å klikke på "Next" til du kommer til siste vinduet med "Install" -knappen. Klikk "Install" for å installere filene på datamaskinen. Når installasjonen er fullført, starter datamaskinen på nytt.