Slik installerer Registry Fix

Noen mener at mange av de problemene som kan oppstå med Windows-baserte datamaskiner skje på grunn av feil i Windows-registret - den store filen som lagrer informasjon om konfigurasjonen av datamaskinen og programmene som er installert på den. Registry Fix er et program som skanner registeret for feil og rapporter om antall problemer som kan finnes i datamaskinens register. Selv om Registry Fix er et kommersielt program, kan du laste ned en prøveversjon og skanne registret for problemer uten å betale penger.

Bruksanvisning

1 Naviger til Registry Fix offisielle hjemmeside. Klikk på den røde "Klikk her for å starte Free Scan" knappen og lagre den nedlastede filen til skrivebordet.

2 Dobbeltklikk på filen "registryfix.exe" når nedlastingen er fullført.

3 Klikk "Next" når "Registry Fix Setup Wizard" vises. Installasjonsprogrammet vil vise Registry Fix lisensavtalen.

4 Les vilkårene i lisensavtalen for Registry Fix. For å fortsette installasjonen, klikk på "Jeg godtar avtalen" og klikk "Next".

5 Klikk på "Browse" knappen hvis du ønsker å installere Registry Fix i en annen enn standard en valgt av installasjonsverktøyet plassering. Alternativt kan du klikke på "Next" for å installere Registry Fix på standardplasseringen.

6 Klikk "Next" to ganger, og klikk deretter på "Install" -knappen. Windows vil installere Registry Fix i den valgte mappen. Registry Fix starter automatisk når installasjonen er fullført.

7 Klikk "Finish" for å lukke Registry Fix installasjonsprogrammet.