Slik installerer WAMP

Slik installerer WAMP


WAMP (eller WampServer) er en programvarepakke som gjør det mulig å kjøre en webserver på din PC. Den er egnet for Windows, og inneholder Apache server, MySQL database management system og PHP språket - derav forkortelsen. Det er ganske lett å installere i bare noen få korte skritt.

Bruksanvisning

1 Besøk WAMP nedlastingssiden på WampServer og lagre .exe-filen. Du vil se et varselskilt om tidligere installasjoner; følg instruksjonene deretter fortsette.

2 Klikk neste, godta lisensavtalen og la målplassering uendret. Lag en rask lansering ikon og et ikon på skrivebordet hvis du ønsker, og klikk på Neste, og du er klar til å installere.

3 Fortsett gjennom installasjon og konfigurasjon etapper. Uansett hvilken nettleser er satt som standard, akseptere dette som standard for WAMP.

4 La Apache server for å godta innkommende nettverkstilkoblinger gjennom brannmuren, hvis du har en installert. Sørg for at Apache forsøker å koble ikke er blokkert.

5 La SMTP-server som "localhost" og endre e-postadressen til din egen på neste side. Den neste siden vil vise deg at du er ferdig.

6 Klikk på den nye WAMP-ikonet i systemstatusfeltet eller statusfeltet på oppgavelinjen og velg "Sett nettet" for å begynne å bruke din server.

7 Åpne nettleseren og skriv inn nettadressen "http:. // Localhost" Dette bør få tilgang til WAMP konfigurasjonssiden. Du må nå endre passordet siden serveren er installert uten en.

Hint

  • Du kan finne informasjon om å sette opp et passord på hjelpesidene på mange nettsteder.
  • Når den er installert, kan du få tilgang til mappen på serveren din som et underdomene for server (localhost) for å organisere nettsteder.