Slik installerer Windows Media Player 11

Windows Media Player 11 er en av de nyere versjonene av denne audio og videospiller. Nye datamaskiner som kjører på Windows-operativsystemet som regel har den nyeste versjonen av Windows Media Player installert på fabrikken, men eldre datamaskiner må bli oppgradert fra tidligere Windows Media Player versjon. Installere Windows Media Player 11 gir deg alle de samme desktop spiller fordeler mens du legger en annen design og ekstra fordeler, som flere filtyper kompatibilitet.

Bruksanvisning

1 Gå til Windows Media Player nettsted (se Ressurser).

2 Klikk på "Last ned nå". I nedlastings pop-up vindu, klikk på "Lagre" eller "Lagre fil" og velg en mappe plassering for den nedlastede filen.

3 Åpne mappen der du lagret Windows Media Player 11 nedlasting. Dobbeltklikk på den nedlastede filen, som ofte er "wmfdist11.exe", og filen vil begynne å trekke ut og installere.

4 Klikk "Bekreft" når Windows validering åpnes. Dette gjør Microsoft for å sjekke produktnøkkelen i Windows for å sørge for at den er gyldig. Klikk på "Jeg godtar" i Term avtalen vinduet.

5 Klikk "Next" på den endelige installasjonsvinduet for å fullføre installasjonen. Hvis du ønsker å kjøre Windows Media Player 11 umiddelbart, klikker du i boksen for å legge til en sjekk ved siden av "Kjør Windows Media Player 11" og klikk "OK" eller "Finish" fra installasjons suksess vinduet.