Slik installerer Windows Media Player i Linux

Slik installerer Windows Media Player i Linux


Linux er et operativsystem som er sakte men sikkert å ta dataverdenen med storm. Linux designet av en tett sammensveiset fellesskap av utviklere, er helt gratis og 100 prosent lovlig. Hvert program du vil bruke på et annet operativsystem har en fri og verdig tilsvarende i Linux. Ved å installere et program kalt WINE, kan du også bruke et program du ville ha brukt i Windows i Linux. Bruk denne artikkelen som en guide som du installerer Windows Media Player i Linux.

Bruksanvisning

1 Installer WINE. WINE er et verktøy som emulerer Windows-operativsystemet inne Linux. Hva dette betyr er at program triks datamaskinen din til å tro den kjører Windows slik at det kan installere og bruke Windows-spesifikke programmer. For å laste ned og installere WINE, velg "Legg til / fjern" fra "Programmer" -menyen og skriv "vin" inn i boksen som vises. Merk av i boksen ved siden av "vin" i menyen og velg "OK" for å laste ned og installere programmet.

2 Last ned installasjonsfilen for Windows Media Player. Dette er en kjørbar fil som, når det kjøres, installerer alle nødvendige systemfiler til datamaskinen. Du kan laste ned denne filen ved å velge "Last ned" linken fra http://www.microsoft.com/windows/WindowsMedia.

3 Kjør installasjonsfilen Windows Media Player. Normalt Linux ville ikke vite hva de skal gjøre med en fil med filtypen .exe, så det er ikke en Linux-filformat. Men nå som WINE er installert, vil Linux vite for å automatisk åpne Windows Media Player .exe fil med WINE gang valgt. Bare følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.