Slik kjører du en Home Phone Med en datamaskin via et 56K modem for Free

Slik kjører du en Home Phone Med en datamaskin via et 56K modem for Free


Telefon tjenesten er tilgjengelig gjennom datatilkoblinger ved hjelp av Voice over Internet Protocol (VoIP). Mange VoIP-tjenester bare fungere for et hjem telefon med en månedlig avgift, men flere andre alternativer finnes. Gratis telefontjeneste for begrenset samtaler til fasttelefoner og mobiltelefoner er ett alternativ. Gratis ubegrensede samtaler til andre brukere av samme tjenesten leveres med enkelte systemer. Internett-telefon-leverandører vanligvis anbefaler å bruke bredbånd eller DSL-tilkoblinger, men man arbeider med eksterne tilkoblinger gjennom 56k modemer.

Bruksanvisning

1 Besøk Skype nettsted (se Ressurser). Klikk på "Get Skype" for å laste ned gratis VoIP telefontjeneste programvare.

2 Klikk på "Bli med" øverst på Skype nettsted for å opprette en konto. Skriv inn dine personlige opplysninger, velg et passord, og velg et Skype-navn for Internett-telefon tjenesten. Andre Skype-brukere vil bruke dette navnet til å ringe deg gratis.

3 Plugg et headset eller høyttalere og mikrofon i datamaskinen. Disse vil fungere som din hjemmetelefon. Skru opp volumet på høyttaleren for å høre gjennom enten.

4 Klikk på Skype-ikonet på skrivebordet for å bruke telefontjenester. Bruk Skype navn å ringe andre brukere av denne VoIP telefontjeneste for gratis.