Slik Kombiner PPS filer

Hvis du har flere PPS-filer, kan du kombinere dem i en enkelt fil. Microsoft Office PowerPoint gir deg verktøyene du trenger for å kombinere hele presentasjoner eller individuelle lysbilder for flere PPS-filer. Kombinere PPS-filer kan du lage en tilpasset presentasjon fra flere presentasjoner. Etter å kombinere PPS-filer, kan du endre rekkefølgen på lysbildene etter behov. Det finnes andre metoder for å kombinere PPS-filer, men ved hjelp av PowerPoint er langt den enkleste og mest pålitelige metoden.

Bruksanvisning

1 Konverter PPS-filer til PPT-filer. Høyreklikk en PPS-fil og endre "PPS" delen av filnavnet til "PPT." Gjenta prosessen for hver PPS-filen du ønsker å kombinere.

Gå til trinn 2 hvis filtyper ikke er synlige.

2 Vis filtyper. Åpne en mappe eller "Min datamaskin". Gå til "Verktøy" og velg "Mappealternativer." Klikk på "View" -fanen og fjern haken "Skjul filetternavn for kjente filtyper".

3 Åpne den første PowerPoint-filen du ønsker å kombinere.

4 Velg lysbildet eller lysbildene du vil kopiere. Hvis du ønsker å kopiere hele showet, klikk hvilket som helst lysbilde i "Slides" eller "Outline" -kategorien og trykk "Ctrl" pluss "A." Kopier et enkelt lysbilde ved å velge et enkelt lysbilde. Velg flere lysbilder ved å trykke "Ctrl" med hvert bilde du velger.

5 Gå til "Edit" og velg "Kopier".

6 Åpne neste PowerPoint-filen du ønsker å kombinere.

7 Velg hvor du ønsker å kopiere lysbilder. Velg lysbildet du vil plassere de kopierte lysbildene etter. For eksempel, hvis den andre messen har sju lysbilder og du vil plassere de kopierte lysbildene på slutten av den andre show, velg den sjuende lysbilde.

8 Gå til "Edit" og velg "Lim inn."

Hvis du ønsker å beholde den opprinnelige formateringen av lysbildene, gå til "Edit" og velg "Lim Alternativer" eller "Lim inn." Hvis din versjon av PowerPoint har alternativet "Alternativer for innliming," velg "Keep Source formatering." Versjoner med "Lim inn utvalg" ikke krever at du velger noe annet.

9 Gjenta prosessen for hver PPS-filen du ønsker å kombinere. Endre rekkefølgen på lysbildene ved å dra og slippe dem på ønsket sted.

10 På den siste kombinerte filen, gå til "File" og velg "Lagre som". Velg "PowerPoint Show" i "Lagre som type" drop down boksen for å lagre filen i PPS format.

Hint

  • Openoffice Impress fungerer på samme måte PowerPoint; imidlertid kopiere lysbilder fra andre viser noen ganger resulterer i en uventet avslutning i Impress. Flere forsøk kan være nødvendig før de viser kombineres på riktig måte.
  • Merk koblingen i Resources for PowerPoint Joiner. Programvaren er gratis, men ikke spesielt brukervennlig. Hvis du ikke har PowerPoint og anser deg selv en middels til avansert computer bruker, laste ned og bruke PowerPoint Joiner. En tutorial er gitt på nedlastningssiden.
  • Ikke slett de opprinnelige PPS-filer. Du må kanskje referere til de originale filene når du redigerer den kombinerte filen.