Slik eksporterer filer på AVS Audio Editor

AVS Audio Editor er en mangeartet lyd editor som kan ta opp lyd fra noen innspill og eksportere til flere formater, inkludert MP3, FLAC, WAV og AAC-lydfiler. Brukere kan velge å eksportere sin lyd i mono eller stereo kanalisering og sette sine egne bitrater. Konvertering og eksportere lyd til andre formater kun er tilgjengelig etter all redigering og effekter er ferdig, og brukerne er klar til å lagre sine filer.

Bruksanvisning

1 Start AVS Audio Editor. Åpne filen ved å klikke på "Home" eller "File" fanen og velge "Åpne ..." Finn din lyd i pop-up "Åpne fil" vindu som viser innholdet på datamaskinen din. Marker ikonet, og klikk "Åpne".

2 Gjør de ønskede endringer i lydfilen, inkludert alle lydeffekter og eventuelle trimming eller skjæring og lime, etter behov.

3 Klikk på "File" -fanen øverst på skjermen, og klikk på "Lagre som ..." for å gå inn i "Saving Ukjent" vinduet.

4 Velg ett av utgangsformater fra toppen av skjermen. Velg eventuelle avanserte alternativer, for eksempel bitrate eller mono / stereo kanalisering alternativer. For generelle konverteringer, la disse uendret.

5 Klikk på "..." -knappen nederst på skjermen, som ligger til høyre for "Lagre til fil" -feltet. Velg en plassering på datamaskinen for å lagre filen til, og klikk "OK" for å gå tilbake til "Saving Unknown" -menyen. Klikk "OK" for å eksportere og lagre filen.

Hint

  • En bitrate er mengden av informasjon avspilt per sekund med lyd. Hvis du eksporterer til en mobiltelefon eller en bærbar lydenhet, ta kontakt med bruksanvisningen for støttede bitrates fordi du ikke ønsker å eksportere en hastighet enheten ikke kan håndtere.