Slik konfigurerer Belkin F5D7130

Belkin F5D7130 er et trådløst tilgangspunkt (WAP) som lar deg utvide ditt kablede hjemme- eller kontornettverket med trådløse datamaskiner og andre nettverksenheter. Etter en kort serie av trinn, er det ikke vanskelig å konfigurere Belkin F5D7130 anordningen når den er installert.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og skriv "192.168.2.254" (uten anførselstegn) i adressefeltet for å få tilgang til web-baserte avansert brukergrensesnitt.

2 Klikk på "Logg inn" på WAP hjemmeside. La passordfeltet stå tomt. Klikk på "Send".

3 Velg "Channel og SSID" på "Wireless" -kategorien. Innstillingene her er standard, og som er aktuelle for de fleste nettverksapplikasjoner. Endre innstillingene kun hvis du trenger en annen kanal, Mode eller SSID-navnet. Klikk på "Apply Changes" hvis du har endret noen av disse innstillingene.

4 Klikk "Kryptering" på "Wireless" -kategorien. Kryptering er slått av som standard. For å bruke kryptering, åpne rullegardinlisten og velg riktig automatisk kryptering.

5 Skriv inn et passord, og klikk på "Generer". Velg en av nøklene nå fyller de sentrale feltene ved å klikke på alternativknappen for den tasten. Klikk på "Apply Changes".

6 Konfigurere hver datamaskin eller enhet i det trådløse nettverket med den valgte i trinn 5. nøkkel Slå opp i produsentens dokumentasjon for NIC kort eller enheter som må konfigureres.