Slik konfigurerer en e-post på Cyberlink YouCam 2.0

Slik konfigurerer en e-post på Cyberlink YouCam 2.0


Cyberlink YouCam 2.0-programvaren lar deg ta bilder og video vist på webkameraet og dele dem via e-post. Når du installere og konfigurere YouCam 2.0 vil det automatisk oppdage e-postprogrammet. Før du kan sende filene dine må du sette opp programmet for bruk med din klient for direktemeldinger og ta et bilde eller en video ved hjelp av webkameraet. Oppsett i denne håndboken forutsetter at du vil bruke Windows Live Messenger, men YouCam 2.0 er kompatibel med Skype, AOL Instant Messenger og andre populære klienter.

Bruksanvisning

YouCam 2.0 oppsett

1 Last ned din kopi av YouCam 2,0 fra Cyberlink butikken.

2 Installer YouCam 2,0 til standardkatalogen eller til en egendefinert katalog av ditt valg. Installasjonen vil plassere en ny YouCam ikonet på skrivebordet.

3 Åpne Windows Live Messenger, og naviger til sin Audio og Video Setup.

4 Velg "Next" i vinduet som kommer opp før du kan velge et webkamera. Velg Cyberlink webkamera Filter.

5 Velg "Finish" og lukke programmet. YouCam 2.0 vil nå starte automatisk når du aktiverer webkameraet gjennom Windows Live Messenger.

Fange og sende et bilde

6 Åpne din klient for direktemeldinger. Hvis YouCam 2.0 ikke starter automatisk, åpner den med YouCam-ikonet på skrivebordet.

7 Begynn en meldingsøkt med webkameraet aktivert og YouCam 2,0 åpen.

8 Klikk på "Snapshot" knappen nær toppen av YouCam 2,0 vinduet for å ta bildet som vises på webkameraet. Hvis du ønsker å ta flere bilder i en serie, klikker du på ned-pilen ved siden av Stillbilde og velg "Burst".

9 Klikk på "Capture" -knappen øverst på YouCam 2,0 vinduet for å ta opp video som vises på webkameraet. Når du er ferdig med innspillingen, klikker du på "Capture" igjen for å lagre filen.

10 Velg bildet eller bildet du vil sende e-post i "Captured Content" ramme på høyre side av YouCam 2,0 klient.

11 Klikk på "E-post" knappen som ligger rett ovenfor "Captured Content" ramme. Din standard e-postklient vil automatisk åpne og YouCam 2.0 vil opprette en ny e-post med det valgte bildet eller video knyttet til den.

Hint

  • De Videooppsett for andre direktemeldingsklienter finnes vanligvis gjennom en "Verktøy" -knappen på programmets hovedmenyen.
  • Hvis du bruker Web-basert e-post, kan du dele fanget bilder og video ved å navigere til mappen hvor YouCam 2.0 har lagret filene dine (på Windows-maskiner, som regel "Mine bilder") og feste dem til en e-post som du ville gjort for noen annen fil.
  • E-postfunksjonen YouCam 2.0 er ikke kompatibel med Web-basert e-post som Gmail eller Yahoo Mail. Du må ha en e-postprogram som Microsoft Outlook installert for å sende bildene og video av YouCam 2.0.