Slik konfigurerer en ruter til Passport

Rutere blokkere innkommende trafikk fra å komme inn det interne nettverket. Dette beskytter nettverket mot ondsinnede hack forsøk. Når du vert interne servere, må du konfigurere ruteren til å tillate tjenester å gå inn i nettverket. Å tillate Microsoft pass tilgang, må du konfigurere ruteren for port forwarding. Hver router har sin egen konfigurasjon grensesnitt, men har et lignende oppsett for port forwarding hver.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Alle programmer". Klikk "Internet Explorer" for å åpne nettleseren.

2 Skriv inn IP-adressen til ruteren i adressetekstboksen og trykk "Enter". For de fleste rutere, er standard IP-adresse "192.168.1.1".

3 Klikk "Programmer og Gaming» -feltet hvis du har en Linksys router. For andre rutere, klikk på "Port Forwarding" -kategorien. Skjermen viser en liste over åpne porter for ruteren og flere tekstbokser der du kan konfigurere en ny videresending.

4 Skriv "pass" inn i "Name" tekstboksen. For den innkommende og utgående portnummer, type "80." Dette er portnummeret som brukes for web-tjenester. Velg "Både" i "Protokoll" drop-down boks. For Linksys rutere, merk av i boksen merket "Enabled".

5 Skriv inn IP-adressen til pass datamaskin til "IP-adresse" tekstboksen. Klikk "Lagre" for å lagre endringene.