Slik kontakter Støtte for Internet Explorer

Internet Explorer er en av de mest brukervennlige nettlesere der ute. Enkel å bruke og lett å forstå, selv en Internett nybegynner vil finne Internet Explorer til å være nesten selvforklarende i sin surfing funksjoner. Faktisk er Internet Explorer den første nettleseren de fleste bruker når de gjør sine første ekspedisjoner online. Den kommer også standard på de fleste personlige datamaskiner. Dette betyr ikke at du aldri vil ha problemer med Internet Explorer. Det har noen svært spesialiserte funksjoner som kan kreve hjelp til å forstå riktig, hvis du trenger å bruke dem. Det kan også være tekniske problemer som oppstår med det programmet du trenger hjelp til å håndtere. Når slike situasjoner skje, er det viktig å vite hvordan du kan kontakte kundestøtte for Internet Explorer.

Bruksanvisning

Finn støtte når du trenger det

1 Start Internet Explorer på datamaskinen. Hvis det ikke allerede er installert, kan du gå til Microsofts webområde for å laste ned den nyeste versjonen (se Ressurser nedenfor).

2 Besøk hovedsiden Internet Explorer på nettet (se Ressurser nedenfor).

3 Klikk "finne hjelp, få svar.

4 Velg 'Internet Explorer Support.

5 Finn Internet Explorer Support telefonnummeret.

6 Ring Support telefonnummer. Tallet er 1-866-234-6020. Når du bruker dette nummeret til å kontakte kundeservice, vil du ha muligheten til å snakke med en faktisk person som kan hjelpe deg med dine problemer med Internet Explorer.

Hint

  • Finn mer hjelp om hvordan du kan kontakte support på Explorer FAQ Internett-side (se Ressurser nedenfor).
  • Internet Explorer 7 kan kjøres på datamaskiner med Windows XP, Vista eller Server 2003 med en 233 MHz prosessor eller høyere.
  • Pass deg for spyware. Denne lumske programvaren imbeds seg i datamaskinen og kan gjøre alle slags irriterende ting. Spionprogrammer kan tilfeldig installere verktøylinjer på datamaskinen, endrer Internett hjemme side og under du til uønskede pop-up-annonser. Det kan også sitte stille på harddisken din, samtidig opptak og overføring av informasjon om dine aktiviteter til sine eksterne verten. Internet Explorer kommer med en spyware blocker innebygd, som skal eliminere de fleste om ikke alle av spyware risiko mens nettet.
  • Kontakte støtte, som beskrevet av denne veiledningen, er gjort ved hjelp av Internet Explorer versjon 7. Hvis du kjører en tidligere versjon, må du kanskje å oppgradere nettleseren.