Slik kontrollerer en SQL Server Backup

Du setter din SQL Server sikkerhets seg opp automatisk i tilfelle det oppstår en nødsituasjon. Det er ikke før du prøver å gjenopprette en sikkerhetskopi som du kan finne at den er skadet. Av denne grunn har SQL Server et kommandolinjeverktøy som lar deg sjekke gyldigheten av backup. Verktøyet sjekker for å sikre at backup er ikke ødelagt, og at postene er lagret uten feil. Denne måten, hvis backup er nødvendig i en nødssituasjon, vet du at det er ingen fil korrupsjon.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen på SQL Server. Velg "Kjør" og skriv "cmd" i tekstboksen. Trykk "Enter" for å åpne kommandolinjen.

2 Skriv "cd \" i kommandolinjen og trykk "Enter". Dette peker på ledeteksten til roten av din Windows datamaskinens systemfiler.

3 Skriv inn følgende kommando i kommandolinjen:

osql / s servernavn \ SQLInstance / e

Trykk enter." Erstatt "servernavn \ SQLInstance" med navnet på serveren og din SQL Server-database forekomsten navn. Dette åpner en kommandolinje som lar deg kjøre SQL-kommandoer.

4 Skriv inn følgende kommando for å sjekke gyldigheten av backup-filen:

gjenopprette verifyonly fra backup_name

Trykk enter." Dette sjekker for eventuelle ødelagte data eller problemer med backup. Erstatt "backup_name" med navnet på sikkerhetskopifilen på SQL Server.