Slik konverterer 7z til MP4

Den 7z format er et arkiv format. Den har en høyere kompresjonsforhold enn vanlig ZIP-format, og det er brukt til å lagre og komprimere andre filer. Hvis du har en MP4 videofil komprimert i en 7z fil, må du bruke et arkiv verktøy for å dekomprimere filen og konvertere den tilbake til MP4 format før du kan se videoen.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer WinRAR (se Ressurser). Høyreklikk på 7z arkiv. Velg "Extract Here" handling. MP4-filen vises i samme mappe som 7z-filen. WinRAR er gratis å bruke.

2 Last ned og installer 7-Zip (se Ressurser). Dobbeltklikk på 7z program for å åpne den. En boks vises med MP4 inne. Klikk og dra MP4-fil fra boksen til skrivebordet eller en hvilken som helst mappe på datamaskinen, for eksempel "Mine nedlastinger" for å konvertere det tilbake til MP4. Formatet 7z er innfødt til 7-Zip, som er gratis å bruke.

3 Naviger til gratis nettsted Wobzip (se Ressurser). Klikk på "Velg fil" for å laste opp 7z-filen til nettstedet. Klikk "Wobzip!" å dekomprimere og konvertere filen til MP4. Klikk på koblingen for nedlasting som vises med ".mp4" på slutten av det å laste ned MP4 til datamaskinen. Du kan også angi et nettsted til en 7z fil i stedet for å laste opp en selv.