Slik konverterer ASF til DivX

July 27 by admin

ASF er en streaming audio og video format kjent som Advanced Systems Format. Hvis du ser på en streaming-fil som du ønsker å holde på datamaskinen din, må du være i stand til å brenne på en DVD eller sette på den bærbare enheten kan du konvertere ASF-fil til en DivX-fil, en høykvalitets video-fil med en liten fil størrelse. En video converter program er nødvendig for å konvertere ASF til DivX. The River Past Video Cleaner er et populært ASF til DivX Converter programmet på CNET Download Center.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer River Past Video Cleaner til datamaskinen (se lenke i Resources). Den har en gratis prøveperiode. Etter rettssaken er opp, må du betale hvis du bestemmer deg for å holde programvaren. Også laste ned DivX Codec fra River Past nettstedet hvis du ikke allerede har det på datamaskinen.

2 Åpne River Past Video Cleaner på datamaskinen. Klikk "Add Files ..." som ligger på verktøylinjen. Velg ASF-filer du vil konvertere til DivX.

3 Se etter Output Format på den nedre delen av skjermen, og klikk på pilen ved siden av seg. Dette vil utvide denne delen med flere alternativer. Bruk rullegardinmenyen ved filtype for å velge "DivX" som output format. Juster lyd- og videokvalitet innstillinger under videoinnstillinger og lydinnstillinger. De beste resultatene er vanligvis gitt fra standardinnstillingene. Standardinnstillingene er "High" og vil ikke være noe mindre kvalitet enn ASF inndatafilen.

4 Se etter "Output Directory" nær bunnen av skjermen. Klikk på pilen for å utvide for flere alternativer. Hvis du vil lagre konverterte DivX utgang filer til samme sted på datamaskinen som ASF-filer, klikker du bare på alternativknappen ved "Lagre til samme katalog som den Input File". For å spare til et annet sted, klikk på "Browse". Velg plasseringen på datamaskinen der du vil at DivX-filen til å gå.

5 Klikk på "Konverter" for å starte ASF til DivX konvertering. "Status" -kolonnen vil oppdatere for hver fil som den er ferdig konvertering. Klikk "OK" når konverteringen sammendraget vinduet vises når konverteringen er fullført. Du kan deretter finne nye DivX-filer i stedet du valgte.

Related Articles