Slik konverterer DVD-filmer til VIDEO_TS Med DVD Decrypter

Slik konverterer DVD-filmer til VIDEO_TS Med DVD Decrypter


Enhver video DVD er strukturert med to grunnleggende elementene som trengs for avspilling: sin "AUDIO_TS" og "VIDEO_TS" mapper. Mens "AUDIO_TS" -mappen er uviktig, bortsett fra for å beholde en DVD struktur, holder din DVD-er "VIDEO_TS" mappen all DVD-er informasjon, blant annet spillefilmen, menyer, kapittelmerker og spesielle funksjoner. DVD Decrypter, gratis, populære DVD-ripping program for Windows-brukere, kan du enkelt kopiere "VIDEO_TS" mappe på harddisken for lagring, senere avspilling eller brenne på en annen DVD. Kontroller at du har nok ledig plass på harddisken, som "VIDEO_TS" mapper kan være alt fra 4.7GBs (ett lag) til 8.5GBs (dual-lags DVD) i størrelse.

Bruksanvisning

1 Besøk DvdDecrypter.org.uk til og klikk på uthevet "Last ned DVD Decrypter" tekst for å laste ned siste versjon av DVD Decrypter fra sin overordnede nettstedet. Dobbeltklikk på ".exe" program filen og følg instruksjonene på skjermen for å installere DVD Decrypter til harddisken på datamaskinen. Godtar vilkårene for bruk og lansere DVD Decrypter.

2 Sett inn DVDen du vil rippe "VIDEO_TS" mappen fra i datamaskinens CD-stasjonen.

3 Klikk på "Source" drop-down menyen øverst på DVD Decrypter hovedmeny og velg DVD fra listen over tilgjengelige stasjoner på datamaskinen.

4 Klikk på "Mode" -menyen over "Source" drop-down boksen og velg "IFO 1" for å laste "Input" og "Stream Processing" menyer på høyre side av skjermen.

5 Klikk på "Tools" -menyen og velg "Innstillinger". Trykk på "IFO Mode" -fanen.

6 Klikk på "File Splitting" drop-down boksen og velg "Ingen". Klikk "OK" for å gå tilbake til DVD Decrypter hovedskjermbildet.

7 Klikk på "Stream Processing" -kategorien og trykk "Aktiver Stream Processing" knappen så vises et merke. Klikk alle filene i "Stream Processing" vinduet du vil kopiere til datamaskinen, inkludert eventuelle undertekstfiler du kanskje ønsker.

8 Klikk på mappeikonet i "Destination" delen av skjermen for å velge et lagringssted på harddisken. Husk at du trenger minst 4.7GBs for standard DVD og 8.5GBs for dual-lags plater. Velg et lagringssted, navngi utdatafilen i feltet, og klikk "OK" for å gå tilbake til DVD Decrypter.

9 Trykk på "Dekrypter" -knappen i nedre venstre del av skjermen for å begynne å kopiere DVD-er "VIDEO_TS" mappe på harddisken.

Hint

  • DVD Decrypter er beregnet for personlig bruk. Ikke bruk dette programmet til å kopiere kommersielle eller opphavsrettsbeskyttet materiale.