Slik konverterer OGG til MP2

OGG er et filformat for digital lyd som er kodet med Ogg Vorbis komprimering. Hvis brukerne ønsker å konvertere sine OGG-filer til andre formater, for eksempel MP2, vil de trenge fil konvertering programvare. SUPER, Oxelon Media Converter og iWisoft Free Video Converter er tre eksempler på freeware som brukerne kan laste ned og installere for å utføre denne oppgaven.

Bruksanvisning

SUPER

1 Start SUPER. Åpne "Media Format" pull-down menyen og velg "MP2 (kun lyd)" alternativet.

2 Dra og slipp OGG inndatafilen inn i "Drop en Gyldig Multimedia fil her" -delen. Lyden vil bli lastet inn i programmet.

3 Klikk på "Encode (Active Files)" konvertere filen. En bekreftelsesmelding vises når MP2 utdatafilen har blitt kodet. Klikk på "Find Target" knappen for å få tilgang til media i sin standard lagringsplassering.

Oxelon Media Converter

4 Start Oxelon Media Converter. Åpne "Media Format" pull-down menyen og velg "MP2 (MPEG Audio Layer 2) (.mp2)."

5 Klikk på "Add Files" -knappen og bla etter OGG inndatafilen i filutvalgsvindu. Velg elementet og klikk "Åpne" -knappen for å laste inn lyden i programmet.

6 Klikk på "Konvertering" -knappen for å konvertere filen. En bekreftelsesmelding vises når MP2 utdatafilen har blitt kodet. Klikk på "Bla gjennom ..." for å få tilgang til media i sin standard lagringsplassering.

iWisoft Free Video Converter

7 Launch iWisoft Free Video Converter. Klikk på "Legg til" -ikonet og bla etter OGG inndatafilen i filutvalgsvindu. Velg elementet og klikk "Åpne" -knappen for å laste inn lyden i programmet.

8 Åpne "Profil" rullegardinmenyen. Gå til "Common Audio" og velg "MP2 -. MPEG Layer 2 (* .mp2)"

9 Klikk på "Start" -knappen for å konvertere filen. En bekreftelsesmelding vises når MP2 utdatafilen har blitt kodet. Klikk på "Find Target" knappen for å få tilgang til media i sin standard lagringsplassering.