Slik konverterer PAL filmer

Slik konverterer PAL filmer


PAL filmer er videoer som er formatert for spill i PAL-enheter. Det meste av Europa bruker PAL-systemet, men Nord-Amerika bruker NTSC-format. De fleste byer har flere videoproduksjon butikker som har utstyr for å enkelt overføre PAL til NTSC veldig enkelt og for en lav pris (mindre enn $ 50 i de fleste tilfeller). Men med en hjemme-PC og noen programvare, konvertere PAL videoer til NTSC er veldig enkelt å gjøre.

Bruksanvisning

1 Kjøp Adobe Premiere Pro. Adobe Premiere Pro er en profesjonell video redigering suite og kan enkelt fange PAL opptak og konvertere den til NTSC. Den nyeste versjonen av programvaren koster $ 800, men eldre versjoner kan kjøpes for mye billigere (mindre enn $ 100) og eldre versjoner fortsatt gjøre det samme.

2 Fang PAL video på datamaskinen. Bruk datamaskinens innganger for å laste opp video til datamaskinen. Åpne fangstvinduet i Premiere Pro ved å klikke på "File" øverst til venstre, deretter "Capture". Følg alternativer på skjermen for å fange video; Premiere Pro bør automatisk oppdage de beste opptaksinnstillinger gjøre denne prosessen mye enklere.

3 Åpne et nytt prosjekt i Premiere Pro ved å klikke på "File", "New" og "Project". Importer fanget opptakene til tidslinjen sekvens nederst på skjermen. Dette kan gjøres ved å dra den nylig fanget video fra file viewer (til venstre på skjermen) i tidslinjen.

4 Klikk på "File" og deretter "Render" eller "Export". Velg "Output Format" og endre "Output Format" fra standarden til video (PAL) til NTSC. Velg "Resolution", "File Type" og "andre alternativer rendering." Velg "Output Folder" og klikk "Render". Videoen vil nå bli konvertert fra PAL til NTSC; denne prosessen kan ta noen minutter eller noen timer, avhengig av lengde og kvalitet på videoen, samt hastigheten på datamaskinen.

5 Forhåndsvise filen. Når rendering er fullført, finner du filen i produksjon katalogen og forhåndsvise den for å være sikker på at det fungerer. Videoen kan du se på litt annerledes enn originalen; Dette er fordi det har blitt konvertert fra NTSC til PAL. Imidlertid vil endringen ikke være dramatisk.

6 Brenn outputted NTSC video til DVD og dele eller skjermen opptakene. Nero eller Adobe Encore er begge gode programmer for å brenne DVDer.