Slik konverterer QuickTime til AVI

Slik konverterer QuickTime til AVI


QuickTime, som bruker MOV forlengelse, er en populær video format for Macintosh. Mens noen mediespillere og video-redigering program på en Windows-PC kan spille av dette formatet, gjør ikke de fleste. Konvertering dette formatet til en Windows-format som AVI gjør det mer praktisk å bruke for PC-eieren.

Bruksanvisning

1 Last ned, installere og kjøre gratis program, "WM Converter." Linken er under Resources.

2 Klikk på "Input Files" -knappen til høyre for å vise en fil dialog. Endre "Fil av type" drop-down vise QuickTime-filer. Dobbeltklikk på filen du trenger. Dialogen lukkes, og den valgte filen vises i listeboksen til venstre.

3 Slik konverterer QuickTime til AVI

Bekreft at du velger riktig fil ved å høyreklikke på den og velge "Play opprinnelige filen." Filen spiller i standard QuickTime-spilleren. Lukk spilleren.

4 Klikk på "Output Files" -knappen for å angi hvor konverterte filene er lagret. For dette programmet, lagres filene som standard i "Konverterte filer" mappen under "WM Converter." Klikk på "OK" -knappen for å lukke dialogen.

5 Velg konverteringskvaliteten ved å klikke på en av de "Kvalitet" knappene. Jo bedre kvalitet, jo større filstørrelsen.

6 Klikk på "AVI Video" -knappen øverst. Statusbeskrivelse nær knappen viser konvertering format, kvaliteten og spesifikasjonene.

7 Slik konverterer QuickTime til AVI


Klikk på "Konverter" -knappen i øvre høyre. En dialog ber deg om å bekrefte konverteringen. Klikk på "Ja" -knappen. En statusbeskrivelse i nedre høyre viser konverteringen pågår. Programmet viser "komplett" ved siden av filnavnet i listeboksen.

8 Slik konverterer QuickTime til AVI


Kontroller kvaliteten på den konverterte filen ved å høyreklikke på den og velge "Play konverterte filen." Filen spiller i standard AVI-spiller.