Slik konverterer Quicktime til WMV

Quicktime og Windows Media Video (WMV), vanligvis kjent som kodeker, er begge komprimert video filtyper formater konstruert utelukkende for visning av videoer med datamaskinen. Den eneste forskjellen mellom de to kodeker er opprinnelse. Quicktime ble utviklet av Mac, mens Microsoft er akkreditert utvikler for WMV. Selv om liten forskjell er tydelig, kan disse to filformatene fortsatt bli konvertert og oversatt for kompatibilitet formål.

Bruksanvisning

Slik konverterer Quicktime til WMV

1 Åpne Internet Explorer nettleser for å få tilgang til online video konvertering programvare. Klikk på Internet Explorer-ikonet på skrivebordet på datamaskinen panel. Når Internet Explorer nettleser åpnes, tømme søkefeltet dataskjemaet øverst i nettleseren din og tilgang Online.movavi.com. Når URL-adressen omdirigeringer nettleseren din, bør det være tre data skjemaer på skjermen.

2 Plasser video i "Legg til" boksen for å sette den som "Input" fil. Velg om videofilen er en faktisk opplasting fra datamaskinens harddisk eller en video som er lagret på nettet ved å klikke på "URL" eller "File". Hvis videoen er en online URL, klikker du på URL linken og skriv inn nettadressen i den klare dataskjemaet. Hvis videoen er en fil på harddisken på datamaskinen, klikker du bare på "File" linken, og "Browse" -knappen.

3 Finn din video fil på harddisken, og klikk på den. (Din Quicktime-fil vil ha en MOV filtypen.) Trykk på "Open" knappen i dialogboksen plassering vinduet fil plassere filen i online konvertering inndata form. Filen skal vises rett under "Legg til" boks hvor du har plassert videofilen.

4 Finn og velg output format, ved å bla gjennom sentrum dropbox menyen. Output format vil være WMV-format, fordi dette er den filtypen formatet du konvertere video til.

5 Skriv inn din e-postadresse i tredje dataskjemaet for å motta varsling når videofilen konverteringen er fullført. Nå, klikk på "Konverter" for å starte konverteringen. Sjekk e-posten din for en e-postvarsling. Tiden det tar å motta denne meldingen, avhenger av hvor stor videofilen er. Størrelsen på filen er avhengig av lengden på videoen.

6 Sjekk e-posten for den endelige meldingen. Klikk på lenken i e-posten. Linken vil omdirigere deg til det ferdige filen. Gjennom filen for nøyaktighet formål. Du vil også bli gitt alternativer som vil be deg om å velge tiltak for fremtidig tilgang til filen. Klikk på "Lagre" for å lagre filen på datamaskinens harddisk for personlig enkel tilgang.

Hint

  • Pass på at du har en stabil internettforbindelse. Tap av forbindelse kan føre til en ufullstendig konverteringsprosessen.
  • Husk at MOV filtypen er kodeken for Quicktime videofiler. Hvis du ikke konvertere en videofil med denne kodeken, er det ikke en Quicktime-fil.
  • Sørg for å legge inn en aktiv e-postadresse, fordi videofilen konvertering kan ta alt fra 2 minutter til 2 timer, avhengig av størrelsen på videofilen. E-post er den eneste måten du kan få melding når filen konverteringen er fullført.