Slik konverterer time-lapse bilder til AVI

Slik konverterer time-lapse bilder til AVI


Digitale videofiler består av en serie med bilder som spilles på et raskt tempo - kalt en bildefrekvens - for å gi brukeren inntrykk av bevegelse på skjermen. En time-lapse video er en serie med bilder som er tatt over en lang periode, vanligvis fra samme synspunkt, og spilt på en standard bildefrekvens. Du kan ta lage dine egne AVI videofiler fra en serie av tids-lapse bilder ved hjelp av programvare som kan lastes ned fra Internett.

Bruksanvisning

PhotoLapse

1 Last ned "PhotoLapse." (Se Ressurser)

2 Dobbeltklikk på "PhotoLapse.exe" filen for å starte PhotoLapse søknaden.

3 Klikk for å velge en mappe i øvre høyre rute i programvinduet som inneholder bildene du ønsker å bruke til å lage AVI videofil. Bildene vil laste inn i PhotoLapse programmet i alfanumerisk rekkefølge, slik at det kan være nødvendig å endre navn på bildene før du går videre til neste trinn.

4 Klikk på "Last inn filer fra gjeldende mappe" -knappen for å laste tid-lapse bilder til den nederste ruten.

5 Klikk for å plassere eller fjerne en sjekk fra boksen ved siden av hver bildefil for å inkludere eller ekskludere bildene fra å bli behandlet i AVI-filen.

6 Skriv en bildefrekvens nummer i "FPS" tekstfeltet.

7 Klikk på "Create Movie" -knappen, og deretter skriver du inn et filnavn og klikk "Lagre". Klikk på "OK" -knappen for å konvertere time-lapse bilder til en AVI-fil.

ImageToAVI

8 Last ned "ImageToAVI" programvare-fil. (Se Ressurser) Pakk ut filen innholdet og dobbeltklikk på "imagetoavi1.0.0.5.exe" for å starte installasjonen. Installer programmet med standardinnstillingene. Start "ImageToAVI" program.

9 Klikk på "Add Image Files" -knappen. Bla til katalogen som inneholder din tid-lapse bilder i ruten til venstre. Velg ett eller flere bilder, klikk på "OK" -knappen. Gjenta dette trinnet for å legge til flere bilder til prosesslisten.

10 Velg grensen høyde og bredde fra rullegardinmenyene. Velg en pixel format fra rullegardinmenyen. Klikk for å plassere en sjekk i "Inkluder Audio", og klikk deretter på "Open Audio" -knappen og velg en WAV lydfil hvis du ønsker å legge til et lydspor i AVI videofil.

11 Skriv en bildefrekvens i "bilder per sekund" -feltet. Skriv inn en bredde og høyde for filmfilen AVI. Klikk på "Output File" -knappen og skriv inn et navn, og klikk deretter på "Lagre".

12 Klikk på "Compile Images" -knappen, og klikk "OK" for å lage en AVI filmfil fra time-lapse bilder.