Slik konverterer WMV-filer til MP3-filer

Windows Media Video (WMV) er et videoformat utviklet av Microsoft som består av komprimerte videofiler som er spilt på en Windows Media Player. MP3-formatet er et digitalt format som brukes hovedsakelig på bærbare spillere og digitale dataprogrammer. MP3-filer er komprimerte filer som støtter samplingsfrekvenser på opptil 48 kHz. Konvertere WMV videofiler til MP3-lyd ved hjelp av en video converter program kan du laste dem opp til bærbare MP3-spillere.

Bruksanvisning

1 Last ned Any Video Converter Freeware (se lenke i Resources nedenfor) for Windows eller Mac. Følg instruksjonene oppsett og installasjon for å installere den på datamaskinen.

2 Start programmet og klikk på "Legg til video" fra hovedpanelet.

3 Finn WMV videofilen du ønsker å konvertere fra en mappe eller plassering på datamaskinen, og deretter klikker du "Open" for å laste det til programmet. Klikk på "Play" knappen på forhåndsvisningsskjermen for å forhåndsvise innspill video.

4 Dra venstre og høyre trim knappene på forhåndsvisningsskjermen for å velge den delen av videoen for å konvertere.

5 Velg "MP3 Audio (* .mp3)" på profilen vinduet, velg deretter bit-rate og kanal lyd innstillinger, under samme vindu.

6 Klikk på "Konverter" på toppanelet å starte konverteringsprosessen. Når den er fullført, vil filen bli konvertert til en MP3-lydfil.