Slik pakker du ut lyd fra videoer i iMovie 9

Slik pakker du ut lyd fra videoer i iMovie 9


Når du redigerer en film ved hjelp av Apples iMovie 9 på Mac, må du kanskje bruke bare lydsporet fra et videoklipp, og ikke ønsker å bruke videodelen. For eksempel under en familie ferie, begynner noen å fortelle en historie om å ri på en berg og dalbane mens kameraet skyter ansiktet hennes. Du ønsker å spille av lyd fra hennes beskrivelse av roller coaster mens viser opptaket du skutt senere av barna riding berg og dalbane. Du kan også eksportere lyddelen som en separat lydfil for å lagre på harddisken.

Bruksanvisning

separat Audio

1 Klikk på "iMovie" ikonet i dokken på Mac for å lansere Apples gratis film-redigering program.

2 Klikk på miniatyrbildet av et videoklipp i "Prosjekt Viewer" panelet for å velge det.

3 Klikk på "Edit" fra iMovie-menyen. Klikk "Koble Audio." Lydsporet for videoklippet vises som en lilla ikonet under videoklippet.

4 Klikk på lilla ikonet på lydklippet og dra den inn på ikonet for en annen videoklippet for å bruke lyd med at videoklippet.

Export Audio

5 Klikk på "iMovie" ikonet i dokken på Mac for å lansere Apples gratis film-redigering program. Klikk på miniatyrbildet av et videoklipp i "Prosjekt Viewer" panelet for å velge det.

6 Klikk på miniatyrbildet av et videoklipp i "Prosjekt Viewer" for å velge det.

7 Klikk "Share" fra iMovie-menyen. Klikk "Export Bruke QuickTime." En dialogboks åpnes.

8 Klikk på "Export" drop-down menyen og klikk på "Sound til AIFF", "Sound til AU" eller "Sound til MU." Skriv inn et nytt navn i "Lagre som" boksen.

9 Klikk på en mappe på harddisken der du vil eksportere lydfilen. Klikk på "Lagre". IMovie programmet lagrer lyddelen av videoklippet som en fil. Videoklippet beholder sin lyddelen i iMovie.