Slik publiserer en webside i Sharepoint

Slik publiserer en webside i Sharepoint


Laget av Microsoft, er Sharepoint en enterprise-nivå content management system. Den tillater brukere å opprette og redigere et bredt spekter av innholdstyper, inkludert delte arbeidsområder, informasjon og dokument butikker, wikier, blogger og nettsider. Så lenge Sharepoint-administrator har gitt deg tillatelser nødvendig å gjøre det, publisere en Sharepoint-side er en rask oppgave.

Bruksanvisning

1 Åpne et nettleservindu Web og naviger til Sharepoint-området. Logg inn med ditt brukernavn og passord hvis du blir bedt av Sharepoint.

2 Naviger til Sharepoint-siden du ønsker å redigere.

3 Klikk på "Områdehandlinger" drop-down menyen øverst til høyre på skjermen og velge "Show Page Editing Toolbar" alternativet. Hvis dette alternativet ikke er oppført, gjør ingenting.

4 Klikk på "Site Handlinger" drop-down menyen igjen og velg "Rediger side".

5 Gjør de nødvendige endringer på nettsiden din.

6 Klikk på "Publiser" -knappen, finnes på side Redigerings verktøylinjen øverst på skjermen. Når siden er publisert, har statusen oppført på verktøylinjen "Publisert og synlig for alle lesere."

Hint

  • Hvis du ikke ser "Publiser" -knappen i trinn 6, trenger du ikke har de nødvendige publisering tillatelser. Ta kontakt med Sharepoint systemadministrator for å endre disse tillatelsene.