Slik refill en Epson R200

Slik refill en Epson R200


Epson R200 farge blekkskriver bruker Epson T048120 sorte patronen, Epson T048220 cyan blekkpatron, Epson T048320 magenta blekkpatron og Epson T048420 gul blekkpatron. Når en av patronene blir lav eller tom, kan du fylle den. Prosessen for påfylling hver kassett er den samme, bortsett fra fargen og mengden blekk som brukes. Fylle på patroner for Epson R200 er mer kostnadseffektivt enn å kjøpe nye blekkpatroner.

Bruksanvisning

1 Plasser kassetten på chip resetter. Kontroller at metall leder på brikken er på linje med metall fører resetter. Ta ut patronen etter resetter LED blinker grønt.

2 Sett kassetten på et flatt underlag over noen papirhåndklær til å absorbere noen sølt blekk.

3 Bor et lite hull rett over bokstaven H i ordet "Push" på merket på toppen av patronen. Hullet bare må være bred nok til å passe en sprøytenål.

4 Bor et andre hull 1/8-tommers over det første hullet. Dette hullet er for å tillate luft å unnslippe som blekk injiseres i patronen.

5 Fylle en sprøyte med den passende mengde og farge av blekk. Den sorte patronen inneholder 25ml blekk. Hver farge patron aksepterer 10ml blekk.

6 Sett nålen på sprøyten inn i det første hullet du boret. Sakte sprøyte blekket i patronen. Slutt å fylle hvis blekket begynner å boble ut av hullet.

7 Gjenta de forrige trinnene for eventuelle ekstra patroner som må etterfylles. Bytte ut patronene i skriveren. La dem hvile i 24 timer, slik at blekket kan absorbere i den interne svamp og luftlommer kan stige til toppen. Kjør en til tre skriverhodet rengjøringssykluser å få blekket flyter gjennom patronene.