Slik reparerer en Digital Identity

Slik reparerer en Digital Identity


Så internett ser ut til å foretrekke den noe skandaløse deg til faglig deg, som kan være gjenstand for gransking. Og du har nådd det punktet hvor du ønsker å gjøre noe for å fjerne noe, eh, interessant materiale. Her er en rask guide til noen grunnleggende strategier. Ved hjelp av disse som utgangspunkt, kan du være i stand til å gradvis kontrollere hva som vises når du google selv.

Bruksanvisning

1 Google navnet ditt, og trolig kallenavn som folk kanskje kjenner deg. Også prøve din e-post adresse, og vanlige brukernavn kan du legge inn under På gruppeorienterte nettsteder. Gå et par sider i resultatene. Se etter direkte referanser til deg som er ikke alle som smigrende.

Hvis du har et ganske vanlig navn, er det mulig det er sikkerhet i tall. "John Smiths" av verden kan få en pause der, men folk med vanlige navn står overfor andre utfordringer hvis de ønsker å gjøre seg

søkbar i massene av som nevnte personer. Disse trinnene vil hjelpe i det området også.

2 Hvis Google kan finne resultater med ditt navn, telle hvor mange ganger ditt navn er nevnt direkte, at folk kan prøve å lese om de undersøker deg. Lag et notat av nettstedet, og hvis du vil det skal vises i resultatene for ditt navn.

3 Hvis du har en MySpace-profil eller Facebook-profil, går du se hvor enkelt det er å finne ved hjelp av navnet ditt (eller kallenavn). Ville en potensiell arbeidsgiver eller henvisning vil se din MySpace eller Facebook-side? Slett tvilsomt innhold, og fjerne kompromitterende bilder. Sjekk staving og grammatikk, også, og fjern og banne, unprofessional slang eller informasjon som kan være lett misforstås.

4 Gå til ZoomInfo og lignende nettsteder (Ryze, Tribe.net, Biznik) og se om ditt navn er allerede oppført. Legg merke til hva vises hvis - hvis noe - samt ting du ønsker å endre. Hvis den ikke vises, legger du den, og tilpasse siden til å passe det du ønsker.

Hint

  • Hvis du har alvorlig tvilsomt innhold i resultatene for ditt navn, arrangert av nettsteder som du ikke har kontroll, kan du skrive og spørre disse nettstedene for å fjerne det siden.
  • Dette er bare en overfladisk liste over ting du kan gjøre. Det er på ingen måte uttømmende, eller til og med garantert å produsere resultater.