Slik skjuler en Avatar Navn på IMVU

I IMVU, avatarnavn fremtredende plass i 3-D chatterom scener og avatar hjemmesider. I chatterom scener, avatarnavn som standard flyte over hodene på avatarer. Dette oppsettet kan resultere i navnene blokkere andre avatarer, samt fylle scenen bakgrunnen. I avatar hjemmesider, vises en avatar navn på flere standard områder som ikke er foretrukket av kontoinnehavere. Enten du ønsker å fjerne et chatterom scene eller tilpasse hjemmesiden din, kan du skjule avatarnavn med enkle IMVU verktøy og redigering triks.

Bruksanvisning

IMVU 3-D Chat Messenger

1 Klikk på "Innstillinger" øverst til høyre på IMVU 3D-chat messenger vinduet.

2 Se etter "Display avatarnavn i 3D-scene" i Generelt.

3 Velg "På bunnen av 3D vinduet" for å skjule avatar navnene i 3D chat scene og flytte dem til en svart strek under scenen.

IMVU Avatar Hjemmeside

4 Skjul Om meg panel som viser avataren navn. Klikk på "konto" for å gå til Kontoinnstillinger og Verktøy skjermen. Bla ned til Panel Synlighet innstillinger. Velg "Off" på "Om meg Panel" -menyen og klikk "Oppdater Preferences" -knappen.

5 Gå tilbake til avataren din hjemmeside og skriv kode for å skjule navnet der det vises øverst til venstre området på siden. Klikk på "Edit" knappen øverst til høyre på en hvilken som helst panel og velg "Edit custom HTML / CSS" fra menyen som vises. Kopier og lim inn følgende kode inn i feltet som åpnes under panelet:
<Style type = "text / css">

avatar_name {display: none;}

</ Style>

6 Klikk på "Lagre" knappen under feltet. Avataren navn forsvinner fra øverst til venstre på siden.

7 Kopier nettadressen i My URL-delen av hjemmesiden din. Logg ut av kontoen din. Lim inn nettadressen i adressefeltet i nettleseren din for å sjekke at navnene ikke lenger vises på den offentlige versjonen av siden din.

Hint

  • Hvis du ønsker å skjule URL bar som også har avataren navn fra hjemmesiden, finner du "My URL" drop-down menyen i panelet Synlighet Settings seksjon der du har slått av synligheten av About Me panel. Velg "Off" fra menyen og klikk på "Oppdater Preferences" -knappen.