Slik Slett hjemmeside i en WordPress Thesis

Slik Slett hjemmeside i en WordPress Thesis


Fjern en hjemmeside fra Avhandlinger tema i WordPress. Thesis er en passelig WordPress tema som tilbys av DIYthemes. Når hjemmesiden er fjernet og nettside linker i navigasjonsmenyen er fjernet, da nettstedet besøkende vil ikke lenger være i stand til å få tilgang til hjemmesiden. Det kan være lurt å lagre hjemmesiden HTML i en egen teksteditor fil før helt fjerner den.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser. Gå til din WordPress admin påloggingssiden. Skriv inn ditt brukernavn og passord. Klikk på den blå "Logg inn" -knappen for å gå til Dashboard.

2 Klikk pil ned ved siden av "Sider" på menyen til venstre på. Klikk på "Sider" for å åpne "sider" side. Klikk på den oransje "Trash" ved siden av "Home" siden du ønsker å slette. Klikk på "Ja" hvis du blir bedt om å flytte siden til papirkurven.

3 Klikk pil ned ved siden av "Thesis" på menyen til venstre på. Klikk på "Side Alternativer" for å åpne "Avhandling Sidealternativer" side.

4 Klikk på "+" tegnet ved siden av "Sider" under "Navigasjon".

5 Fjern merket i boksen ved siden av "Home" for å fjerne hjemmesiden link fra navigasjonsmenyen. Klikk på "+" tegnet ved siden av "Home Link." Fjern merket i boksen ved siden av "Show home link i nav-menyen."

6 Klikk på den grønne "Lagre alternativer" -knappen.